archiveРоџер Федерер

АТП

Федерер: “Оваа година условите на АО беа поспори од претходно”; Најави и дека ќе игра и на земја.

Швајцарецот Роџер Федерер истакна после поразот во осмина финалето на АО дека условите во Мелбурн оваа година биле малку поспори отколку претходната, кога го освои трофејот.